Architectural Office

project location



Schaub+Srote moved into their studio office space in 2013. The open studio environment allows for constant collaboration among team members. The team approach to designing and detailing their projects has greatly affected the company's success. Exposed open web trusses, mechanical duct-work, and polished concrete floors add character to the space and fosters creativity. Energy efficient materials and methods utilized during construction greatly reduced building operating costs.

share this project

schaub+srote services



related projects

  • Helicopters, Inc. Executive Suite

    This renovation and tenant finish was created to reflect precision and fluidity, much like the aviation i...

  • Bank Building

    It was important to integrate this commercial bank structure with its nearby residential zoning districts...

  • Kennerly Center

    Design of the original shopping center in 1996. Over the years we have provided an ongoing tenant finish ...

  • McAlister's Deli

    A design of an entire shopping center and McAlister's Restaurant. This unique center incorporated develop...

  • Shop N' Save Shopping Centers

    We have been the Architect for Shop 'n Save Supermarkets for more than 30 years and have designed and rem...

inspiring design that moves you ®